вівторок, 15 жовтня 2013 р.

Без звільнення Тимошенко угоди не буде, - посли трьох країн ЄС

Якщо хтось в Україні цього не зрозумів , то це не провина Євросоюзу , зазначили дипломати.

Підписання угоди про асоціацію неможливе без звільнення Юлії Тимошенко , і якщо хтось в Україні цього не зрозумів - це не вина та проблема європейських дипломатів. Про це заявили посли Франції , Німеччини та Польщі на круглому столі « Час вибору : наслідки підписання або непідписання угоди про асоціацію між Україною та ЄС».

Як передає ЛІГАБізнесІнформ . , Посол Франції в Україні Ален Ремі наголосив: «Якщо хтось вважає , що підписання угоди про асоціацію стане можливим , якщо Тимошенко залишатиметься за гратами - це не тому , що ми меседж не донесли ». За його словами , це одностайна позиція багатьох представників Євросоюзу і лідерів країн ЄС.

Ремі звернув увагу на те , що про неможливість підписання угоди без звільнення Тимошенко вже попереджали учасники європейської місії Кокса - Кваснєвського. «Якщо у когось складається враження , що це не так , - це їх справа . Але це не тому , що ми не донесли меседж » , - сказав він.

У свою чергу , посол Німеччини в Україні Крістоф Вайль зазначив , що для підписання угоди про асоціацію необхідна згода всіх 28 країн - членів Європейського Союзу. « І мені складно уявити , що така згода буде досягнута , якщо пані Тимошенко буде залишатися у в'язниці » , - додав він.


Немає коментарів:

Дописати коментар