вівторок, 15 жовтня 2013 р.

У Кремлі можуть відкривати шампанське, - експерт Інституту Горшеніна

На місію ЄП покладалися великі надії.

« Україні було чітко вказано : без результатів місії Кокса - Кваснєвського , яка відповідала за рішення групи так званих « гуманітарних проблем » , підписання Угоди неможливо» , - підкреслив експерт Інституту Горшеніна.

За словами Євгена Курмашова , на місію покладалися великі надії. « Проміжні результати Пета Кокса та Олександра Кваснєвського були непоганими , - упевнений директор політичних програм Інституту Горшеніна. - Але продовження роботи означає , що місію не виконано . Додам , що в Кремлі можуть відкривати шампанське ».

Нагадаємо , сьогодні спостерігачі Європейського парламенту , екс -президенти Пет Кокс і Олександр Кваснєвський відзвітують про результати роботи місії перед політичними лідерами Європейського парламенту на позачерговій конференції президентів ( формат роботи Європарламенту , в якій беруть участь президент ЄП і лідери всіх політичних сил, що входять в ЄП ) .

Очікується , що після закінчення доповіді президент Європейського парламенту Мартін Шульц , а також співдоповідачі проведуть спільну прес -конференцію.

За неофіційною інформацією , мандат місії буде продовжений з причини того , що ситуація з екс -прем'єром Юлією Тимошенко не вирішена.


Немає коментарів:

Дописати коментар