неділю, 13 жовтня 2013 р.

Наслідки "быдлячих школ"

Скандальній солістці Національної опери України Катерині Абдулліній , яка у вересні назвала українські школи " бидлячими " , загрожує до п'яти років в'язниці за розпалювання міжнаціональної ворожнечі.
        Як повідомив на своїй сторінці в Facebook , народний депутат Ігор Мірошниченко ( ВО " Свобода") , після звернення депутатів - свободівців щодо Абдулліни було відкрито кримінальне провадження , передає zn.ua.
         Згідно з листом МВС України , в діях Абдулліни знайшли ознаки злочину , передбаченого ч.1.ст.161 Кримінального кодексу України (Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової , релігійної , національної приналежності). Триває досудове слідство. Максимальне покарання за цією статтею - п'ять років позбавлення волі.
          Передісторія Абдулліна : " Танці на кістках з" бидлячою " школою влаштував мій колишній чоловік "
          Коментар, через якого розгорівся скандал , Абдулліна залишила в соцмережі Facebook при обговоренні бесіди письменника Захара Прілепіна з публіцистом Юхимом Гофманом про ситуацію в Україні , про те , чи потрібна українцям українська мова.

  "Віддала дитину в російську гімназію і ще жодного разу не пошкодувала. Всі предмети російською все ясно і зрозуміло. А найбільше сподобалась урочиста лінійка я навіть плакала. Російською дуже красиво говорили старшокласники . Співали і читали вірші. Та й взагалі контингент батьків і дітей різко відрізняється від бидлячих українських шкіл. у першому класі 3 рази на тиждень укр мова , і випускники розмовляють нею куди краще ніж випускники укр шкіл . Я рада , що моя дочка навчається серед морально здорових дітей. А не серед бидла " , - написала Абдулліна ( орфографія і пунктуація автора збережені ) .

Після того як ці слова викликали обурення користувачів , вона видалила свій коментар .

Головний режисер театру Анатолій Солов'яненко заявив після інциденту , що Абдулліна більше "не має морального права працювати в Національній опері України " .
У відповідь на це Абдулліна заявила , що звільнятися вона не збирається.
           Крім того , після скандалу Абдулліну біля Національної опери побили та облили майонезом.


Немає коментарів:

Дописати коментар