середу, 8 січня 2014 р.

Опозиція озвучила свої плани на рік

У найближчих планах - страйки після Різдва
 
У найкоротші терміни опозиція запропонує рішення про формування єдиної проєвропейської команди , заявив глава фракції " Батьківщина" Арсеній Яценюк зі сцени Майдану.
"Між опозиційними політиками буде єдність. У найкоротші терміни ми запропонуємо рішення , якому ви будете  аплодувати , - єдину проукраїнську і проєвропейську команду , команду української перемоги " , - наводить його слова прес -служба опозиційної партії.
Яценюк додав , що цього року опозиції потрібно дві дуже важливі риси: хоробрість і терпіння : "Щоб мати сили пройти випробування , а їх буде багато , і щоб подолати все, що буде перепоною на нашому шляху".
Політик зазначив , що для цього опозиції потрібно трохи часу. За його словами , найменш важливо "хто в якому кріслі сидітиме " .
Раніше лідер партії УДАР Віталій Кличко заявив , що в найближчих планах у опозиції короткочасні страйки після Різдва.

Підготовка до виборів. У першому турі президентських виборів будуть приймати участь лідери всіх трьох опозиційних політичних сил, стверджує Яценюк. Політик також заявив, що для проведення дострокових президентських виборів у жовтні 2014 року є всі юридичні можливості.
 
 
 
Новини України

Немає коментарів:

Дописати коментар