понеділок, 6 січня 2014 р.

Львів потрапив до десятки міст світу, привабливих для туристів.


Всього протягом останніх трьох років потік туристів в Україну істотно збільшився. Столиця, наприклад, в середньому приймає на 222 тис. осіб на рік більше. Але глобальну конкуренцію Київ програє: порівняно з 2012 роком місто поступилося на  дві позиції і посіло  64-е місце з 132.
 
Львів посів п'яте місце в рейтингу міст світу, які варто відвідати цього року. Українське місто опинилося  поряд з відомими  Ліверпулем, Марселем і Ріо-де-Жанейро і Портлендом. Британці називають Львів «невеликим містом, який має світовий вплив», і захоплюються його чудовою архітектурою, повідомляє ТСН.
 
«Львів оточений полями і лісами на крайньому заході України . Львів є невеликим містом зі світовим впливом . Під час Євро - 2012 футбольні вболівальники потрапили в центр міста , який знаходиться під охороною ЮНЕСКО , з його  трамваями і злиттям східної і західної архітектури. Чиновники тепер хочуть розвивати туризм в Карпатах , які знаходяться менш ніж за 100 км від Львова. Тут вони планують брати Зимові Олімпійські ігри 2022 року. Наша порада - їхати туди швидше, тому що доведеться стояти в довгих чергах на підйомник » , - написали автори туристичного рейтингу кращих міст .
 
 
 Відзначимо , що Одеса потрапила до рейтингу інтернет-ресурсу Sighsmap в топ- 100 , зайнявши 99-е місце. Найбільше в Південній Пальмірі фотографують , звичайно , центральну частину міста. На інтерактивній карті можна побачити фотографії визначних пам'яток , при збільшенні карти можна розглянути і самі об'єкти.
При цьому національні виробники здатні виготовляти необхідну кількість продукції , для того щоб наситити внутрішній ринок. А структура експорту в Україну , незважаючи на зовнішні і внутрішні чинники , не зазнала серйозних змін . У Мінекономрозвитку запевняють , що активізація процесів імпортозаміщення у промисловому виробництві - один з головних напрямків державної промислової політики .
Експерт Мінекономрозвитку Сергій Ковальов назвав 10 країн , на ринки яких надходило найбільшу кількість продукції українського експорту. Це Російська Федерація ( 24,7 %) , Туреччина ( 6,1 %) , Китай ( 4,4 ​​%) , Польща ( 3,9 %) , Казахстан ( 3,7 %) , Італія ( 3,7 %) , Єгипет ( 3,5 %) , Білорусь ( 3,3 %) , Індія ( 3,1 %) і Німеччина ( 2,6 %).
 


 Джерело: http://inpress.ua/ru/society/22959-lvov-popal-v-desyatku-gorodov-mira-privlekatelnykh-dlya-turistov-foto

Немає коментарів:

Дописати коментар