неділю, 5 січня 2014 р.

«Укрзалізниця» захистила свої квитки двомірним штрихкодом

Залізниця - це швидкість , точність і комфорт. Відомство не втомлюється трудитися над цими головними завданнями. У зв'язку з цим нещодавно «Укрзалізниця » приступила до оновлення рухомого складу і запланувала модернізацію шляхів. Та й боротьба з усякого роду шахраями і перекупниками залишається в полі зору відомства , повідомляє інформаційно -аналітичний портал Inpress.ua .
З 1 січня 2014 « Укрзалізниця» ввела нові бланки , на яких друкуються залізничні квитки. Тепер посадочні квитки стали зеленуватого кольору і на них з'явився QR -код , повідомляє прес -служба відомства.
« QR -код - це двовимірний штрихкод для зашифровуваної різної інформації (адреса , телефон , сайт , візитка і т. д.). Цей код може зчитуватися різними мобільними пристроями » , - йдеться в повідомленні.
Також змінилося і розміщення інформації на самих квитках .
Ще одне нововведення торкнулося продажу електронних посадкових квитків. Тепер ті , хто купує залізничні квитки через Інтернет на офіційному сайті « Укрзалізниці» , можуть не роздруковувати його в касі вокзалу , а використовувати роздрукований на принтері електронний квиток , як фіскальний .
Нагадаємо , «Укрзалізниця» приступить до оновлення рухомої  держави , проводячи його за рахунок коштів, залучених під держгарантії . Як підкреслили представники відомства і Мінекономрозвитку , реалізація даних проектів дозволить підвищити ефективність залізничного транспорту , створити додаткові робочі місця. 

Як раніше повідомляв Inpress.ua , «Укрзалізниця» з початку 2013 року, реалізувала близько 4,9 млн квитків , куплених пасажирами через інтернет , повідомили в прес -службі відомства. Відзначається значне зростання популярності цієї послуги , так як в цілому , за даними « Укрзалізниці» , понад 37 % пасажирів швидкісних поїздів користуються цими квитками.
Відзначимо , що пріоритетним завданням реформування транспортної галузі України в 2014 році є створення незалежної комісії регулювання транспорту і правового поля його роботи , заявив координатор реформування транспортної галузі Координаційного центру з впровадження економічних реформ при президенті України Олександр Кава.
Відзначимо , що послугами залізничного транспорту сьогодні користується більшість українців , доказом чого є введення «Укрзалізницею» в експлуатацію додаткових складів , особливо в періоди свят.






 Джерело: http://inpress.ua/ru/society/22944-ukrzaliznytsya-zaschitila-svoi-bilety-dvukhmernym-shtrikhkodom

Немає коментарів:

Дописати коментар