четвер, 9 січня 2014 р.

Опозиція відмовилася виконувати ультиматум "Майдану"

Вимоги про єдиного кандидата політики назвали провокацією, а громадську організацію - двійником

В опозиції стверджують , що Громадська рада " Майдану" , який напередодні висунув Удар, "Свободі " та " Батьківщині" три ультиматуму , не має ніякого відношення до Євромайдану .
"Відповідальність за події на Євромайдані несе ВО" Майдан " , очолюване співачкою Русланою Лижичко , Юрієм Луценко та інші , а не Громадська рада " Майдану ". Рада Майдану не робла  жодних заяв і не висувала  опозиції ультиматумів" , - сказав депутат від "Батьківщини" Олександр Бригинець.
Раніше Громадська рада " Майдану" зажадала , щоб опозиція висунула єдиного кандидата на президентських виборах , почала блокування Верховної Ради з першого дня зимової сесії і добилася розпуску парламенту. Представники Громадської ради додали , що якщо опозиціонери не зможуть заблокувати парламент і зупинити бюджетний процес , то вони повинні скласти свій 151 мандат. Активісти назвали свій дедлайн для висунення єдиного кандидата - 10 січня.
За темою Опозиція озвучила свої плани на рік
Бригинець зазначив , що опозиція не підтримує вимоги організації -тезки . "Там пропонують блокувати парламент і заблокувати бюджет. Ми ніколи на це не підемо. Ми голосуватимемо за бюджет , якщо він буде прозорим , соціальним і врахує всі потреби країни , - стверджує політик. - А для цього Верховна Рада не може бути заблокованою " .
Категоричній позиція опозиції залишається і щодо єдиного кандидата на президентських виборах. "Поки на порядку денному опозиції не стоїть питання про висунення кандидатури тому, що ми прекрасно розуміємо , що як тільки ми оприлюднимо ім'я єдиного кандидата від опозиції , влада зробить все , щоб його дискредитувати " .








Новини України

Немає коментарів:

Дописати коментар