пʼятницю, 10 січня 2014 р.

Кернес у своєму стилі вилаяв читача за критику пожежі на ювелірному заводі

Мер Харкова Геннадій Кернес, де в середу відбулась  трагічний пожежа на заводі, на своїй сторінці в Instagram вилаяв читача, який вказав на погану роботу служб порятунку, пише Українська правда.

Один з читачів написав меру, що смерті людей на ювелірній фабриці у вівторок лежать також на його совісті, оскільки стан спецтехніки в місті незадовільний.
 На це Кернес відповів грубим коментарем, де порадив читачеві думати "не про вогні, а про воду".
Джерело:  http://vesti.ua/harkov/32386-kernes-v-svoem-stile-obrugal-chitatelja-za-kritiku-pozhara-na-juvelirnom-zavode

Новини України

1 коментар:

  1. Як родина військових, ми дуже вдячні за професійну позику пана Педро. він був уважним, обізнаним і не поспішав провести нас через процес позики. ми були своєчасно поінформовані про будь-які відповідні деталі, які ми повинні були врахувати. він був дуже доступним, зрозумілим і заслуговував на довіру. ми не можемо достатньо подякувати йому за чудову службу. ми дуже рекомендуємо його і радіємо тому, що він отримав кредитну допомогу, щоб ми могли придбати наш будинок. сім’ї військових і невійськових, пане Педро , з якими ви хотіли б працювати, щоб купити житло та отримати будь-яку допомогу в кредиті!» Контактна інформація кредитного спеціаліста пана Педро Джерома: whatsapp: + 1-8632310632електронна пошта: pedroloanss@gmail.com

    ВідповістиВидалити