неділю, 20 жовтня 2013 р.

Абдулліну відсторонили від участі у виставах

Солістку Національної опери України Катерину Абдулліну , відому скандальним висловлюванням у мережі Facebook про "бидлячі українські школи" , усунули від участі у виставах.

Про це в інтерв'ю ZN.UA повідомив гендиректор Національної опери Петро Чуприна.

"На найближчий час імені цієї співачки не буде в наших репертуарних планах. Ми не можемо допустити , щоб вистави з її участю стали місцем для можливої ​​провокації. Оскільки її " шанувальники " досить прискіпливо стежать за сайтом театру , за репертуаром і складом виконавців" , - підкреслив керівник Нацопери.

Нагадаємо , у вересні на сторінці солістки Національної опери України Катерини Абдулліни в Facebook з'явився вкрай неповажний коментар на адресу дітей україномовних шкіл та їх батьків.

"Віддала дитину в російську гімназію і ще жодного разу не пошкодувала. Всі предмети російською все ясно і зрозуміло. А найбільше сподобалась урочиста лінійка я навіть плакала. Російською дуже красиво говорили старшокласники. Співали і читали вірші. Та й взагалі контингент батьків і дітей різко відрізняється від бидлячих українських шкіл. у першому класі три рази на тиждень укр мова , і випускники розмовляють нею куди краще ніж випускники укр шкіл. Я рада , що моя дочка навчається серед морально здорових дітей. А не серед бидла" , - говориться в повідомленні ( орфографія і пунктуація автора збережені ).


Немає коментарів:

Дописати коментар