суботу, 3 травня 2014 р.

"Армія південного сходу" оголосила війну Києву

Відкриту війну Києву оголосив штаб "армії південного сходу". Таку заяву зробили представники Штабу в суботу, передає 0642.

Крім того, вони хочуть ввести комендантську годину в Луганську і почати мобілізацію чоловіків.


Як відомо , 29 квітня в 14.00 закінчився термін ультиматуму так званого "народного губернатора " Луганщини Валерія Болотова та уповноважених представників громади області до виконавчої та законодавчої влади України . Серед вимог ультиматуму : припинення антитерористичної операції , роззброєння незаконних збройних організації типу " Правого сектора" , амністувати людей, що знаходяться в СБУ , вимоги з російської мови та інЯк заявляв прес -секретар штабу " армії південного сходу " Олег Десятниченко , якщо влада не виконає їхні ультиматум , то вони приступають до активної фази своїх дій.Зокрема , в цей же день вони захопили адмінбудівлю Луганської ОДА , прокуратури та міськради.1 травня будівлі обласної прокуратури і міськради були розблоковані.


 

1 коментар:

  1. Як родина військових, ми дуже вдячні за професійну позику пана Педро. він був уважним, обізнаним і не поспішав провести нас через процес позики. ми були своєчасно поінформовані про будь-які відповідні деталі, які ми повинні були врахувати. він був дуже доступним, зрозумілим і заслуговував на довіру. ми не можемо достатньо подякувати йому за чудову службу. ми дуже рекомендуємо його і радіємо тому, що він отримав кредитну допомогу, щоб ми могли придбати наш будинок. сім’ї військових і невійськових, пане Педро , з якими ви хотіли б працювати, щоб купити житло та отримати будь-яку допомогу в кредиті!» Контактна інформація кредитного спеціаліста пана Педро Джерома: whatsapp: + 1-8632310632електронна пошта: pedroloanss@gmail.com

    ВідповістиВидалити