пʼятницю, 3 січня 2014 р.

Тимошенко просить відпустити її на прогулянку по Харкові

Колишній прем'єр -міністр , лідер партії « Батьківщина » Юлія Тимошенко подала до адміністрації Качанівської виправної колонії заяву з проханням змінити режим перебування під вартою , повідомляє прес -служба партії.
« Згідно з вимогами Кримінально- виконавчого кодексу , будь-яка особа , яка відбула третину свого покарання , має право на спрощення режиму утримання , в тому числі можливість вільного виходу в Харків» , - заявив на зустрічі з журналістами захисник Тимошенко Сергій Власенко.
Він підкреслив , що адміністрація колонії не має права відмовити в задоволенні цієї заяви . При цьому , за словами Власенка , він має інформацію , що 4 січня керівництво пенітенціарного закладу все ж збирається відхилити прохання Тимошенко.
Прес -служба « Батьківщини» нагадує також , що статті 98 і 99 ДВК передбачають послаблення режиму, зокрема , надання права на необмежену кількість короткострокових побачень , переклад в соціальне лікувальний заклад і можливість залишати територію в'язниці в межах населеного пункту , де ув'язнений відбуває покарання.


Немає коментарів:

Дописати коментар